| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۰ |

گزارش ژورنال کلاب دکتر جعفر بوالهری

ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی با عنوان " اثر بخشی رویکرد گروه درمانی معنوی بر کاهش میزان افسردگی، اضطراب و استرس در زنان مبتلا به سرطان سینه"در تاریخ 97/2/24 برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان و محققین برگزار گردید، دکتر جعفر بوالهری به شرح این مقاله که منتج از اقدام پژوهشی خود می باشد پرداختند.
در این مقاله 24 بیمار مبتلا به سرطان سینه بطور تصادفی به دو گروه تقسیم گردیده و بیماران گروه مطالعه تحت درمان با 12 جلسه رواندرمانی شناختی مبتنی بر معنویت (RCBT) قرار گرفتند،گروه کنترل هیچ درمانی در این زمینه  نگرفتند.پس از پایان جلسات که 12 هفته بطول انجامید دو گروه با هم مقایسه شدند،که در گروه ((RCBT، اضطراب و افسردگی بطور معنی داری کاهش یافته بود و همچنین سلامت معنوی آنها افزایش یافته بود. در مجموع نتیجه گیری گردید که معنویت عنصر مهمی در بیماران ایرانی است که با بکارگیری آن می توان کمک شایانی به بیماران کرد.
در پایان حاضرین به بحث و تبادل نظر در این خصوص پرداختند.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 63 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر