| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۴ |

جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی برگزار گردید

برگزاری جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی
جلسه ژورنال کلاب مرکز تحقیقات سلامت معنوی در روز یکشنبه 15 مهرماه برگزار گردید. مهرداد کاظم زاده عطوفی روانشناس بالینی و قائم مقام مرکز در این جلسه به تشریح مقاله ای که با همکارانشان به تدوین گایدلاینی برای مداخله معنوی برای پیشگیری از ایدز در گروههای پر خطر انجام خواهد شد، پرداختند.
طبق نظر تیم ایشان که متخصصین بالینی از گروههای مختلف طبی شامل متخصص عفونی،متخصص هماتولوژی، روانپزشک، روانشناس بالینی و روحانی در آن حضور دارند، در این مداخله که در قالب مشاوره توسط مراقبین سلامت آموزش دیده انجام میشود به جنبه های معنایی زندگی انسان،هدف آن و کرامت جایگاه انسانی پرداخته خواهد شد و این از جمله مسائلی است که می تواند انگیزه افراد برای مراقبت از خودشان در برابر رفتار های پر خطر را افزایش دهد.
متن کامل مقاله برای مطالعه علاقمندان در قسمت منابع آموزشی  سایت مرکز قرار داده خواهد شود.
جهت دریافت PDF مقاله به لینک ./files/spiritualhrc/files/document(1).pdf  مراجعه فرمائید.

دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر