| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |

سخنرانی در نشست علمی سلامت معنوی در مشهد توسط رئیس و معاون آموزشی مرکز

روز پنجشنبه یکم آذرماه 1397نشست علمی با عنوان "سلامت معنوی با رویکرد طب تلفیقی و پزشکی مبتنی بر شواهد"در سالن اجتماعات امام رضا دانشکده پزشکی مشهد برگزار شد. هدف از این نشست بررسی ابعاد علمی و عملی توجه به معنویت در بیماران و چگونگی ادغام آن در کار بالینی با بیماران و شناسایی چالش های پیش روی آن  بود.
در این نشست که گروه هدف آن دانشجویان، دستیاران تخصصی پزشکی، اعضای هیئت علمی گروه های بالینی و سایر علاقمندان بودند،طبق دعوت قبلی،دکتر جعفر بوالهری رئیس مرکز تحقیقات سلامت معنوی با موضوع "مفاهیم و چالش های معنویت در بالین"و دکتر فاطمه شیرزاد معاون آموزشی مرکز تحقیقات سلامت معنوی  با موضوع "کاربرد معنویت در بالین"به ایراد سخنرانی پرداختند.
این جلسه که با پرسش و پاسخ حاضرین همراه بود با نشست تخصصی  سازوکارهای پژوهش در معنویت اتمام یافت.

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر