| تاریخ ارسال: 1399/11/7 |

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت و تیم همراه از مرکز تحقیقات سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

بازدید معاون آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از  مرکز تحقیقات سلامت معنوی  دانشگاه علوم پزشکی  ایران  روز چهارشنبه هفدهم دی ماه در دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان  برگزار شد.
 این بازدید و جلسه مشترک با حضور دکتر علی اکبر حق دوست معاون آموزشی وزارت بهداشت و تیم همراه  ایشان دکتر رضایت( مشاور معاون آموزشی وزارت)، دکتر سید حسن  امامی رضوی (دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی )، خانم دکتر لیلا  افشار (  رئیس گروه تدوین بسته اخلاق حرفه ای) خانم دکتر جرجانی (مسئول دبیرخانه شورای علوم پایه)  ،رئیس و اعضای مرکز تحقیقات سلامت معنوی، رئیس و معاونین دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد، دکتر مهرداد کاظم زاده عطوفی رئیس مرکز، اهداف و فعالیتهای مرکز تحقیقات و چشم انداز فعالیت های آن در راستای آموزش، پژوهش و مداخلات بالینی را تشریح نمودند .
 در ادامه آقای دکتر حق دوست معاون آموزشی وزارت، ضمن  تقدیر از فعالیتهای مرکز تحقیقات به بیان دیدگاه خود در مورد اهمیت تبیین معنویت برای جوانان و تغییر نگرش این نسل به حوزه مسائل معنوی بجای ابلاغ دستورالعمل ها و آئین نامه ها پرداختند. و خواستار همکاری و همفکری این مجموعه برای تبیین این حوزه ها به نسل جوان دانشجو شدند.
در ادامه سایر حضار هر کدام با توجه به حوزه فعالیت خود در وزارت ، مرکز و دانشکده به بیان دیدگاههای خود در مورد معنویت و جایگاه آن در علوم پزشکی و نحوه ادغام آن در آموزش و پژوهش  و بالین پرداختند. در پایان درخصوص  همکاریهای مشترک مرکز تحقیقات با حوزه معاونت آموزشی وزارت بهداشت مواردی به تصویب رسید.

دفعات مشاهده: 312 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر